Wuxi Reliance Technology Co., Ltd

Perusahaan kita utamane ngasilake karpet lan bahan otomotif sing luwih sehat, luwih aman, luwih ramah lingkungan lan luwih awet. Perusahaan ngleksanakake manajemen ilmiah majeng, wis netepake sistem jaminan kualitas sing ketat, lan lulus sertifikasi sistem manajemen kualitas, supaya kualitas produk wis njamin dipercaya. Perusahaan kita minangka supplier akeh manufaktur mobil domestik sing kondhang; Ing wektu sing padha uga dadi supplier jangka panjang luwih saka 1000 dealer mobil domestik.

Ketergantungan

produk interior otomotif

WARTA lan INFORMASI

  • carane kanggo nginstal fender mobil

    Kadhangkala yen akeh sing ora apik lan kedadeyan mung udan, mobil sing duwe mobil bakal kerep nyemprotake lendhut lan pasir nalika nyopir, nggawe mobil katon reged, mula akeh sing duwe mobil bakal milih masang fender ing mobil? Dadi apa cara instalasi fender? Ca...

  • Kasil kiriman lembaran setengah rampung

    Sawise preian Hari Nasional, perusahaan wis nglumpukake akeh pesenan lan buruh sibuk nyiapake kiriman. Sanadyan para buruh tetep ngunggahake barang, nanging isih akeh pesenan sing disiapake kanggo kiriman. Barang kasebut bakal dikirim menyang kabeh negara utawa malah ...

  • Relience mulang sampeyan carane milih pasokan mobil musim dingin sing berkualitas

    Kanthi cuaca sing saya adhem lan adhem, wong wiwit ngganti mobil kanthi "sandhangan mangsa". Saiki, macem-macem jinis mobil "sandhangan musim dingin" mlebu ing musim penjualan puncak. Kajaba iku, sadurunge mlebu musim dingin, pamilik mobil kudu nindakake pangopènan kanggo ...

  • Relience ngucapake Selamat Hari Nasional!

    Minangka angin musim gugur lan wangi laurel mekar, Relience pengin kabeh liburan sing sampurna lan santai! Sanajan kabeh wong wis nyemplungake ing swasana liburan sing nyenengake, para karyawan kerja keras lembur kanggo ngrampungake pesenan pelanggan kanthi kualitas lan tepat wektu. Arti kita...

SALURAN SOSIAL KITA

  • sns01
  • sns02
  • linnk
  • sns04