Wuxi Reliance Technology Co., Ltd

Kabar

  • 5G Light Up Digital Amerika Latin

    5G Light Up Digital Amerika Latin

    Konferensi ICT Amerika Latin pisanan ing tema, Grand opening ing Cancun, Meksiko.Saka 2020 nganti 2021, Indeks Transformasi Digital Amerika Latin mundhak 50%.Ing jaman pasca-epidemi, Internet ...
    Waca liyane
  • Konferensi ICV Dunia 2022 dibukak ing Beijing

    Konferensi ICV Dunia 2022 dibukak ing Beijing

    Tanggal 16 September, Konferensi Kendaraan Terhubung Cerdas Sedunia 2022, disponsori dening Pemerintah Kota Beijing, Kementerian Perindustrian lan Teknologi Informasi, Kementerian Keamanan Umum, Kementerian...
    Waca liyane
  • Carane ngresiki tikar lantai TPE?

    Carane ngresiki tikar lantai TPE?

    Kita minangka pemasok karpet TPE profesional, ngasilake karpet lantai khusus lan karpet lantai mobil universal.Materi TPE cocok kanggo produk ibu lan anak lan lapangan medis, amarga materi TPE ora mbutuhake aditif lan ...
    Waca liyane
  • Apa nggunakake tikar trunk?

    Apa nggunakake tikar trunk?

    Apa sampeyan nggunakake tikar bagasi ing mobil kanggo nglindhungi lantai?Yen sampeyan nggawa barang sing gedhe banget ing bagasi (macem-macem peralatan olahraga, perabotan piknik, kayu bakar, pets, lan liya-liyane) sing bisa dadi reged utawa ngrusak karpet bagasi, mula sampeyan butuh karpet kanggo nglindhungi karpet saka rereget lan karusakan.Uga, tikar ...
    Waca liyane
  • Produk panas Agustus- keset lantai mobil Toyota Camry

    Produk panas Agustus- mobil Toyota Camry ...

    Kita minangka pemasok karpet TPE profesional, ngasilake karpet lantai khusus lan karpet mobil universal.Tikar lantai Reliance digawe kanthi bahan TPE sing kapadhetan dhuwur ngidini inti kaku kanggo kekuatan ...
    Waca liyane
  • TOYOTA RAV4 TPE kabeh umpan balik karpet lantai mobil saka pelanggan

    TOYOTA RAV4 TPE keset lantai mobil...

    Kita minangka pemasok karpet TPE profesional, ngasilake karpet lantai khusus lan karpet mobil universal.Ing pungkasan Agustus, pelanggan menehi umpan balik sawise nampa karpet lantai sampel.Dheweke nyatakake kepuasan karo rega lan kualitas.Karpet dipasang kanthi cepet lan pas.Dheweke pengin ...
    Waca liyane
  • Ulasan apik babagan karpet lantai Tesla saka pelanggan Inggris

    Ulasan apik babagan karpet lantai Tesla saka Inggris ...

    Kita minangka pemasok karpet TPE profesional, ngasilake karpet lantai khusus lan karpet mobil universal.Ing wulan Juli, grosir kloso mobil ing Inggris njaluk kita ngirim conto karpet lantai mobil Tesla model Y kanggo mriksa kualitas.Dheweke nampa kloso minggu kepungkur, lan mratelakake kepuasan, bakal nyelehake bi...
    Waca liyane
  • 2022 TPE Universal Car Trunk Mat

    2022 TPE Universal Car Trunk Mat

    Kita minangka pemasok tikar TPE profesional, ngasilake tikar batang TPE khusus lan tikar batang TPE universal.Ing ngisor iki minangka tikar batang potong anyar kanggo 2022, sing populer banget karo para pelanggan.Bisa dipotong kanthi bebas dadi macem-macem wujud miturut batang sing beda-beda ...
    Waca liyane
  • Apa kudu nginstal tutup kursi mobil?

    Apa kudu nginstal tutup kursi mobil?

    Keset kursi mobil, keset kursi mobil TPE, keset kursi kabeh cuaca, pasang keset kursi, tutup kursi mobil.Apa kudu tuku tutup jok mobil?Apa perlu kanggo nginstal tikar jog mobil gumantung ing pilihan pribadi lan wishes saka pemilik mobil.Pasang keset kursi...
    Waca liyane
  • Keset kursi mburi mobil TPE bahan anyar

    Keset kursi mburi mobil TPE bahan anyar

    Kita minangka pemasok karpet kursi mburi mobil TPE profesional, ngasilake karpet lantai TPE khusus lan tikar lantai TPE universal.Apa bahan anyar TPE? Amarga nyederhanakake proses pangolahan lan nyuda biaya pangolahan, bahan TPE/TPR elastomer termoplastik duwe ...
    Waca liyane
  • Keset lantai TPE bahan anyar

    Keset lantai TPE bahan anyar

    Kita minangka pemasok tikar TPE profesional, ngasilake keset lantai TPE khusus lan tikar lantai TPE umum.Apa bahan anyar TPE? TPE, uga dikenal minangka karet buatan utawa karet sintetik, tahan lenga...
    Waca liyane
  • Produk panas Juni - kabeh cuaca TPE boot liner permukaan rampung serat karbon

    Produk panas Juni - kabeh cuaca T...

    ▶ PERFECT FIT TRUNK MAT - Kompatibel karo Sedan (Mung cocok kanggo Seden), modeling komputer digital saka lantai sing diukur kanthi kontur kabin sing tepat sing menehi jangkoan & perlindungan maksimal kanggo interior kendaraan.▶CATETAN: Mangga ngidini tikar dilebokake ing area sing anget (utawa gunakake pengering rambut), tikar ...
    Waca liyane