Wuxi Reliance Technology Co., Ltd

Tesla Model 3 Model Y Frunk Mat TPE

Katrangan singkat:

Digawe saka bahan TPE, diprodhuksi miturut standar sing ketat saka macem-macem pabrik mobil merek terkenal, lan wis lulus tes SGS, lan bisa dijamin ing lingkungan suhu dhuwur.


Detail Produk

Tag produk

Digawe saka bahan TPE, diprodhuksi miturut standar sing ketat saka macem-macem pabrik mobil merek terkenal, lan wis lulus tes SGS, lan bisa dijamin ing lingkungan suhu dhuwur.

Tips: Interioré mobil kudu nggunakake bahan pangayoman lingkungan suhu dhuwur, amarga papan mobil cilik, suhu ing mobil ing mangsa panas bisa nganti 60 ℃, bahan pangayoman non-lingkungan ing suhu dhuwur bisa uga zat beracun molah malih diklumpukake ing mobil, mbebayani kanggo kesehatan manungsa.

Bahan TPE Bobot 0,4 kg
Jinis Keset mobil kekandelan 1,2 mm
Packing Kantong plastik + karton Nomer 1 atur

Kaluwihan

Mat panyimpenan ngarep kanggo Tesla
Kondisi: 100% Brand New
Werna: ireng 
Bahan: TPE
1. Gampang kanggo nginstal lan tahan noda.
2. Gampang kanggo ngresiki lan nglindhungi Model Tesla sampeyan.
3. Kapsul, diubengi kabeh njero lantai, alas kaki khusus kanggo kursi Tesla Model S.
4. Nyedhiyakake Cara Trep kanggo Ngganti Tampilan Mobil - Mbantu Nglindhungi Keset Lantai OEM utawa Nyamar sing Lawas, bukti rereget lan banyu.
5. Tikar lantai khusus sing katon profesional supaya cocog dadi pilihan sing cocog kanggo Tesla.

Tesla Model 3 Frunk mat TPE003
Tesla Model 3 Frunk mat TPE002
Tesla Model 3 Frunk mat TPE001
Tesla Model 3 Model Y Frunk Mat TPE
Tesla Model 3 Model Y Frunk Mat TPE01
Tesla Model 3 Model Y Frunk Mat TPE02

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita