Wuxi Reliance Technology Co., Ltd

Tikar Lantai Mobil XPE Universal (4PC)

Katrangan singkat:

Keset Lantai Mobil Universal XPE

Digawe saka TPE Waterproof Layer + XPE Layer + Anti-slide Bottom


Detail Produk

Tag produk

Video

Bahan TPE + XPE Bobot 2-2,5 kg
Jinis Keset mobil kekandelan 5-6 mm
Packing Kantong plastik + karton Nomer 1 atur

Kaluwihan

1. Tikar lantai mobil umum, pas kanggo kabeh model mobil, ora macet throttle, ora macet rem, nggawe nyopir luwih aman.
2. Nglindhungi lantai mobil asli saka karusakan, bledug lan bukti banyu.
3. Keamanan lan perlindungan lingkungan, ora ana ambune.
4. Ora ana rereget, nggawe taksi luwih sehat.
5. Gampang kanggo ngresiki, bisa langsung dibilas, garing
6. Bahan busa lapisan penengah, insulasi swara, pengurangan swara.
7. Nyandhang-tahan lan awet, biaya murah.
8. Bobot entheng, ora ana deformasi.

Universal XPE Car Floor Mats (4PCs)0010
Universal XPE Car Floor Mats (4PCs)002
Universal XPE Car Floor Mats (4PCs)003
Universal XPE Car Floor Mats (4PCs)005
Universal XPE Car Floor Mats (4PCs)009
Universal XPE Car Floor Mats (4PCs)004

Proses Molding

Universal XPE Car Floor Mats (4PCs)0011

Pabrik Kita

Amarga saka baris produksi lengkap saka bahan mentah kanggo produk rampung, produk kita ing prices banget competitive karo kualitas stabil. 

Our factory1

CAMPURAN 

Our factory2

LEMBARAN 

Our factory3

FILMING

Our factory4

MOLDING  

Our factory5

BLISTERING 

Our factory6

KEMASAN

Video


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita